Operaens Venners Venner


Operaens Venners Venner
 
Operaens Venner er en fornem etableret forening. Medlemsbladet hedder Ascolta operabladet@ascolta.dk og begge dele kan anbefales på det varmeste.
 
Operaens Venners Venner er en uautoriseret venneforening i stil med Advokatens Værn og den langt mere seriøse Galleri Kaffeslottets Venner.
 
Operaens Venners Venner uddelte sin hæderspris - en flidspræmie -  til Stig Fogh Andersen, lige efter at han fik OVs store pris på APB, en restaurant ved Tivoli.
Vennernes flidspræmie var en udsøgt udgave af Sorgenfris Viser i helbind af rød oaseged. Stig F A er i familie med Sorgenfri = forfatteren Hans Hartvig Seedorf. Og de har glædet mange med viserne. En særlig fin viseaften fandt sted hos Henning og Ann Cathrin Larsen på Båstadgård i Rø.
 
 
Operaens Venners Venners formand hedder Carsten Seeger
Sent: Saturday, September 29, 2007 5:38 AM
Subject: ny hæder

Hæderspris
 
Kaja og Niels Pihl  fra Musikteatret Undergrunden modtog KulturBornholms Kulturpris 2007. De har netop afsluttet operaturneen på Bornholm med Rødhætte, opera for 3 - 8-årige.
Begrundelsen for tildelingen er, at Musikteatret på forbilledlig vis også når udkantsområder: både aldersmæssigt og geografisk. 
Kongelig kammersanger Stig Fogh Andersen modtog prisen forrige gang.
Det er Operaens Venners Venner, der nominerer kunstnerne til prisen.